Hoe werkt het?

Mijn Opinie Verzekeringen is een site die alle opinies samenbrengt, alle commentaren en kwoteringen van surfers over de verzekeringssector, de verzekeringen en de verzekeraars.

Een hulpmiddel om u te helpen kiezen in de toekomst voor uw favoriete verzekeraar, en dit ongeacht het product (auto, motor, brand, leven,...).

Op Mijn Opinie Verzekeringen is het mogelijk om :

  1. Verschillende opinies, meningen en kwoteringen te consulteren over de verzekeraars en hun produkten. Met enkele kliks kan u de ervaring met andere surfers kennen en delen.
  2. Uw persoonlijke ervaring, mening en opinie over een verzekeraar, zijn produkten en diensten te publiceren en zodoende te delen met de andere surfers. Neem ook deel aan de kwotering van de verzekeraars en laat zo de kwotering evolueren op de site.
  3. De rangschikking van de verzekeraars te bekijken, opgemaakt met behulp van al de kwoteringen die de surfers hebben geformuleerd op de site. Indien u op zoek bent naar een specifieke verzekering (bv een autoverzekering) kan u de verschillende kwoteringen voor alle verzekeraars hier zien.